Marianne Vliegenthart – Welzijnspraktijk Waalre

Marianne Vliegenthart – Welzijnspraktijk Waalre

HET BELANG VAN EEN GEZOND ONTBIJT

Wakker worden, wassen, aankleden en ontbijten. Het ontbijt schiet er vaak bij in, want veel mensen ontbijten niet of niet optimaal (niet voldoende uitgebalanceerd). Dit kan invloed hebben op je gewicht, je vitaliteit en humeur. Het ontbijt is bedoeld om je lichaam te voorzien van nieuwe energie door belangrijke voedingsstoffen en water zodat je optimaal kan presteren. Een uitgebalanceerd ontbijt helpt je fit en vitaal te voelen, zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren én helpt je een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Maar, wat is dan precies een goed ontbijt? Ik informeer jou graag over het hoe en waarom van een gezond ontbijt en dat het Fitontbijt van Herbalife een oplossing kan zijn.

Ruim 8 jaar geleden kwam Herbalife op mijn pad. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar ik stond er wel voor open om het Fitontbijt te ervaren. Al gauw voelde ik me vitaler en daarnaast verbeterde mijn weerstand waarvoor ik tot de dag van vandaag dankbaar ben. Verbaasd was ik, omdat ik dacht dat ik al heel gezond at: veel groenten en fruit, maar ik wist gewoonweg niet dat het beter kon. Het viel mensen in mijn directe omgeving op en het gevolg is dat ik nu vanuit mijn passie en ervaring andere mensen help met een gezonde leefstijl, omdat iedereen het waard is om zich ook vitaler te voelen zodat ze beter in hun vel zitten. Als je goed voor je lichaam zorgt, krijg je er wat voor terug dat onbetaalbaar is. Ieder lichaam is anders, maar door te luisteren naar de ander en hem of haar te helpen, kunnen er mooie resultaten ontstaan. Zelf ben ik ook niet meteen 360 graden om gegaan, maar door mijn eigen proces kan ik nu van waarde zijn voor vele anderen. Een gezonde leefstijl kan vooral heel leuk, lekker en simpel zijn. Hoe je je voelt en hoe je eruit ziet, wordt 80% bepaald door voeding en 20% door bewegen/sporten.Tevens informeer ik jou graag over de mogelijkheden van het Herbalife Membership. Indien je zelf graag mensen wil inspireren en helpen met een gezonde leefstijl dan ben je ook welkom.

Aangezien bewegen ook onderdeel is van een gezonde actieve leefstijl, ben ik circa 1 jaar geleden een Befitcamp op het hockeyterrein van DVS gestart om samen met anderen te sporten/bewegen in de buitenlucht. Samen werken aan de beste versie van jezelf dat is vooral heel veel FUN! Neem gerust een kijkje op www.befitcamp.nl

Sta jij er voor open om eens een ander ontbijt te ervaren: uitgebalanceerd, op celniveau én waarin alle bouw- en voedingsstoffen zitten die jouw lichaam nodig heeft? Gewoon omdat het mag, kan en omdat je wellicht veel meer uit je dag kunt halen? Wellicht heb je interesse in de Befitcamp en/of wil je weten hoe jong jouw lichaam is? Breng mij dan een bezoekje tijdens de Gezondheidsbeurs.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Marianne Vliegenthart-Thelosen
Welzijnspraktijk Waalre
Grootveld 12
5583 GH, Waalre
06-38909824
info@welzijnspraktijkwaalre.nl
www.befitcamp.nl