Inge van de Goor-Bouman – Pulsatilla

 

Inge van de Goor-Bouman – Pulsatilla

Natuurgeneeskundige gediplomeerd register therapeut

Wat leuk dat u een kijkje neemt op deze gezonde site. Graag stel ik me in het kort aan u voor en kijk ik er naar uit om elkaar persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens de Gezondheidbeurs in de Pracht, te Aalst -Waalre. Een mooie plek om te ontdekken wat reflexzonetherapie voor uw gezondheid kan betekenen.

Hallo, mijn naam is Inge van de Goor-Bouman, Van oorsprong zelfstandige bloemist, zo’n 15 jaar geleden ontdekte ik een andere passie: Reflexzonetherapie. Na afronding van de 4 jarige opleiding startte ik met liefde mijn eigen praktijk ‘Pulsatilla’ genaamd. Voetreflex, oor-, handreflex en stoelmassage staan bij mij centraal. Door middel van drukpuntmassage kan via zenuwbanen de totale mens worden behandeld. Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd en de rode lijn is dat de cliënt bewuster, gezonder, gelukkiger en vooral (nog) beter kan balansen. Reflexzonetherapie is goed voor elke levensfase. Van voor de geboorte tot in de rijpheid van het leven.

Tijdens de beurs krijgt u een kleine verrassing, persoonlijke uitleg en de massage olie staat klaar, dus wie weet …?

 

Inge van de Goor-Bouman
Pulsatilla
Dianestraat 21
5583 TH  Waalre

Telefoon: +31 6 55281014
Email: inge@indemail.nl
Web: www.vnrt.nl