Francien Mesman – Matrix-kleurentherapeut

Francien Mesman
Matrix-kleurentherapeut

Heeft u last van onbegrepen klachten, zoals moeheid, hoofdpijn, darmklachten, eczeem of koude handen en voeten? Of heeft u juist duidelijke klachten, zoals een tenniselleboog, hielspoor, artrose, etalagebenen, carpaal tunnelsyndroom, etc?

Matrix-kleurentherapie gaat ervan uit dat iedereen uniek is en een behandeling op maat verdient. Het lichaam dient zichzelf te herstellen (alle cellen in het lichaam worden voortdurend vernieuwd).

De therapie bestaat uit een matrix (mix) van verschillende behandelingen:

  1. Voedselintolerantietest (indien u iets eet wat niet goed verwerkt kan worden, slaat het lichaam dit als afvalstof ergens in uw lichaam op. Dit kan allerlei klachten veroorzaken)
  2. Rugreflexologie (uw rug laat zien welke organen onvoldoende energie hebben)
  3. Kleurentherapie (meridianen vormen een onzichtbaar netwerk van energiestromen door ons lichaam. Elke meridiaan correspondeert met een kleur. Door een klein lapje zijde van de bijbehorende kleur op het stimulatiepunt van de verstoorde meridiaan te plakken, gaat de energie weer stromen)

Bindweefselmassage (dit is een heel diepe massage, die een heel segment activeert: de huid, de onderhuid, de bloedvaten, de spieren, de lymfe en de botten)

Francien Mesman
Erkend natuurgeneeskundige therapeute
Florapark 35
5644BW Eindhoven
06 46 222 046
www.francienmesman.nl

info@francienmesman.nl