Eva Bronsveld

Eva Bronsveld
Spreker, trainer en schrijver op het gebied 
van opvoeding en onderwijs

Ik help ouders om het leven met hun kinderen nog leuker te maken dan het al is. Op een laagdrempelige en praktische manier inspireer ik ouders en professionals om bepaalde dingen net wat anders te doen waardoor het gezelliger, fijner en relaxter wordt thuis of op school. Dit doe ik onder andere door het geven van lezingen, workshops en cursussen. Daarnaast schreef ik verschillende boeken, ben ik columnist voor het Belgisch Nieuwsblad en schrijf ik voor Kiindmagazine.
De laatste jaren heb ik me verdiept in kinderen die gevoeliger, opmerkzamer en intenser zijn dan gemiddeld en dit combineren met een sterke wil. Ik noemde kinderen met deze eigenschappen temperamentvol, schreef er een boek over en geef er lezingen en workshops over. Als moeder van drie temperamentvolle kinderen ben ik er ook thuis nog volop mee bezig.

Lezing op de Welzijnsbeurs
Ik kom een lezing geven, ik ben dus niet de hele beursdag aanwezig. Heb jij een kind dat opvliegender lijkt te zijn dan andere kinderen? Lijkt jouw kind soms koppiger dan anderen of kan hij van slag raken van iets waarvan je het totaal niet had verwacht? Dan heb je waarschijnlijk een temperamentvol kind.
Hoewel er veel leuke kanten zitten aan het hebben van een temperamentvol kind (ze zijn vaak heel enthousiast, uitbundig en empathisch) kan het ook voor veel lastige situaties zorgen. Meer informatie over de lezing is te vinden op: https://temperamentvollekinderen.nl/lezing-temperamentvolle-kinderen-2/

Deelname aan de lezing op de Welzijnsbeurs in Waalre zal ervoor zorgen dat je het temperament van je kind beter snapt, dat je (nog) meer kunt genieten van de leuke kanten van dat temperament en dat je beter in staat zult zijn om om te gaan met de lastige kanten ervan. 
Op zondag 24 maart om 13:30u kan je gratis de lezing bijwonen. Inschrijven is noodzakelijk want er is beperkt plaats! Schrijf dus snel in via: https://temperamentvollekinderen.nl/product/lezing-temperamentvolle-kinderen-waalre/


Eva Bronsveld
Eindhoven
www.temperamentvollekinderen.nl
info@evabronsveld.nl
06-41858294