Elma van der Salm – Vrouwentherapeut

Elma van der Salm – Vrouwentherapeut

Elma van der Salm Vrouwentherapeut behandelt vrouwen die het gevoel hebben vast te zitten op emotioneel, mentaal en/of lichamelijk vlak, in hun gezin, relatie, werk of met zichzelf.

Wist je dat bijna alle vrouwen vanaf hun 40elevensjaar door een periode van onzekerheid en instabiliteit gaan? Oplossingen voor stress of pijn, die je je leven lang al gebruikte, werken ineens niet meer. Herinneringen aan vervelende gebeurtenissen komen op de meest ongewenste momenten boven en je hebt er last van! Je voelt je zomaar ineens geïrriteerd, depressief of woedend. Of je bent ontzettend uitgekeken op je relatie, maar scheiden, dat wil je eigenlijk ook niet. Ze zeggen dat het “de overgang” is en jij denkt dat je de rit maar gewoon moet uitzitten.

Maar weet je: het kan écht anders! Je kunt wél in balans en *Stromend Door De Overgang.

Ik help jou bij het oplossen van oude (emotionele) pijn, bijvoorbeeld van nare jeugdherinneringen die je tot nu toe steeds hebt kunnen wegdrukken, maar wat nu niet meer lukt. Ik help je de pijn in je leven te verwerken, zodat jij je weer evenwichtig, sterk en energiek voelt.

Dat doe ik door echt naast je te gaan staan en door het inzetten van mijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis van vrouwen en van wat voor hen werkt. Stevig, begripvol en persoonlijk.

Speciale beursaanbieding: een energetische oppepper in de URIM-code.

De URIM-code is een unieke stoel, die werkt met de helende en vitaliserende energie van het Universum. Een mobiele krachtplaats die jou precies die verlichting geeft die je nodig hebt. Kom het proberen!

Vrouwentherapeut
Voor leven zoals het voor jou bedoeld is

Elma van der Salm
Beroep/Discipline: Psychosociaal therapeut en levenscoach
Praktijknaam: Elma van der Salm Vrouwentherapeut
Adres: Vincent Cleerdinlaan 15, 5582 EJ Waalre
Telefoonnummer: 06 5086 4818
E-mailadres: info@elmavandersalm.nl
Website: www.elmavandersalm.nl

Gecertificeerd SDDO©-therapeut*