Annemarie van Berkel – DiAnimo Loopbaanbegeleiding en Wandelcoaching

Annemarie van Berkel – DiAnimo Loopbaanbegeleiding en Wandelcoaching

Weer met plezier naar je werk gaan of blijven gaan, daar ondersteun ik je graag al wandelend bij. Met behulp van de natuur krijg je een respectvolle spiegel voorgehouden. De juiste vragen en jouw bewustwording dragen er toe bij dat je door middel van acceptatie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid bij je ware natuur komt. Vanuit authenticiteit en zelfvertrouwen kan je keuzes maken, nu en in de toekomst.

De naam van mijn bedrijf is diAnimo. Een samenvoeging van dia (spiegelen en reflecteren) en animo (inspireren en motiveren). Dit zijn voor mij de kernaspecten in mijn begeleiding.

Waarom werkt wandelcoaching volgens mij zo goed?
Voor mij is het heel duidelijk dat wandelcoaching werkt. Dit in een paar woorden weergeven vind ik een uitdaging op zich. In mijn ogen geeft een keer zelf ervaren je het antwoord.

De natuur heeft heel veel kracht en door buiten aan je vraagstukken te werken worden gepaste antwoorden gegeven door middel van metaforen die eigenlijk overal om je heen aanwezig zijn. Stilstaand bij de metafoor die zich op dat moment aandient komen er gemakkelijk nieuwe inzichten. Deze inzichten zijn door de metafoor gekoppeld aan een beeld en ervaring en hierdoor heel makkelijk weer op te roepen. De werking is hierdoor heel intens.

Of het nu een zonnestraal of regenbui is overal zit een boodschap in verborgen. Ik wil je graag die boodschap laten zien en hoe je hier iets mee kunt doen. Daarnaast geldt natuurlijk dat je door wandelcoaching ook letterlijk in beweging bent en dat maakt de verbinding tussen denken en voelen gemakkelijker.

Ik loop heel graag een stukje met je mee. Loop jij met mij mee?

 

Annemarie van Berkel
DiAnimo loopbaanbegeleiding
Vincent Cleerdinlaan 20
5582 EK  Aalst-Waalre

Telefoon: +31 6 22551461
Email: Annemarie@dianimo.nl
Web: www.dianimo.nl