Gezondheidsbeurs wordt Welzijnsbeurs


In 2018 hebben we in navolging van de Gezondheidsbeurs in Valkenswaard ook de Gezondheidsbeurs in Waalre georganiseerd. Nu een jaar verder voelt het niet meer helemaal passend om de naam Gezondheidsbeurs Waalre aan te houden. We richten ons op gezondheid en welzijn, de complementaire zorg, dat is niet te herkennen aan de naam.

Vandaar dat we een nieuwe naam gezocht hebben: Welzijnsbeurs Waalre.

Jolanda & Jessica

Dit geeft aan dat we een brede kijk op zorg en welzijn hebben. De naamswijziging zo vlak voor de beurs kan voor enige verwarring zorgen. De website Gezondheidsbeurswaalre blijft daarom dit jaar nog actief. Volgend jaar zetten we de wijzigingen verder door. 
Er is ook al een nieuwe websitenaam gekozen: www.gezondwelzijnwaalre.nl
Via die site kom je nu nog hier uit, maar volgend jaar zal daar een nieuwe look en site voor in de plaats komen.